top of page
LBSM_080417_0218.jpg.jpeg

Plastimo

 
Plastimo-logo-01-768x436.png

Plastimo este un brand emblematic in industria de boating, însoțind marinarii pe toate mările lumii.Peste 11.000 de produse împărtășesc valorile de bază care au devenit adevăratele puncte de referință pentru echipa Plastimo.
 

Siguranța Plastimo este un angajament al ADN-ului mărcii, aceasta fiind filozofia companiei de 60 de ani.Pe mare, siguranța este vitala. Cel mai inovator produs este valoros doar dacă este intuitiv de utilizat. 

Scopul Plastimo consta in oferirea unei game de produse de vârf în tehnologie maritimă, în conformitate cu valorile firmei si vasta sa expertiza de peste 60 de ani.

Plastimo, nu pierde niciodată din vedere scopul navigatorilor: plăcerea de a te bucura de mare cu încredere si in siguranta.

Plastimo este in permanenta atent la noile tendinte, la evoluția bărcilor și la cerințele clienților săi. Experienta echipei oferă o maturitate și o cunoaștere perfectă a nevoilor navigatorilor amatori sau profesionisti.

 
plastimo_edited.png

Produse Plastimo

 

*Produsele Plasimo sunt disponibile doar cu precomanda. Va rugam sa ne contactați pentru mai multe informații legate oferta de preț și termenele de livrare.

Solicitați informații suplimentare

Multumim pentru mesaj

bottom of page