top of page
281199539_144518518163085_8073847330342852460_n.jpg

POVESTEA
DANUBE RIDERS

 

Danube Riders a inceput intr-o sala de curs a Scolii de navigatie Danube Boating. 
 

Aici, sub bagheta magica a prietenului nostru George Musliu (un skipper cu multi ani de “calarit” valuri), s-au sadit primii muguri ai pasiunii pentru navigatie. Lucrurile au continuat cu cateva vizite la Marina Fluviala Borcea, un alt proiect de suflet al aceluiasi George Musliu. O zona de vis care dupa ce te-a “prins” nu iti mai da drumul :)
 

Stand la un pahar de vin pe superba terasa a Marinei, au inceput sa se dezlege neuronii si sacurga ideile. De aici am plecat noi – un medic, un inginer si un fost corporatist – pe acest drum numit Danube Riders.


Impreuna cu nelipsitul George ne-am hotarat sa incercam sa oferim ceea ce am primit si noi la randul nostru - o solutie completa de navigatie pentru cei ce-si vor descoperi aceasta pasiune saucare o intretin deja de ceva timp:
 

  • Ambarcatiuni, motoare, peridocuri si accesorii

  • Un loc special unde te poti bucura de sailing si poti sa-ti pastrezi barca : 
    marinafluviala.ro

  • Un permis de navigatie :
    www.danubeboating.ro

  • Solutii de asigurare sau finantare pentru barca ta

 

 

Toatea acestea puse cap la cap dupa ceva ani de munca si oferite cu toata deschiderea si pasiunea noastra. Daca am reusit sa-ti starnim cea mai vaga urma de interes, da o fuga pana la noi la Marina sau lasa-ne un mesaj pe undeva. Il gasim noi! 

 

Cu drag,

Florinel Pop

Narcis Pavalascu

Laurentiu Borta

…si al nostru bun prieten George Musliu!

 

Alte servicii

Solicitați informații suplimentare

Multumim pentru mesaj

bottom of page