top of page
962cee7b00bc971f7d8991397f049271c3c1dcea.jpg

Karel Boats

logo-KAREL-02.png

Povestea Karel Boats a început cu George Karelas la sfârșitul anilor ’70 prin constructia primei barci de pescuit din fibra de sticla urmata de o intreaga gama cu dimensiuni de la 2.8m pana la 6m. 

La sfârșitul anilor 80 a fost lansat modelul KAREL 540 Cabin Cruiser iar in anii 90 compania s-a mutat intr-un spatiu de productie modern de 7000 mp. După 2004, fiii lui George Karelas ce au studiat design de ambarcatiuni in Southampton UK, au acumulat o bogata experiență lucrând și cooperând cu renumite companii britanice.


John Rock, faimosul designer si producator al ambarcatiunilor Fletcher, a devenit un catalizator al creșterii Karel Boats după ce s-a întâlnit cu Nikolas Karelas ce lucra pentru Fletcher în departamentul de cercetare și dezvoltare.

Cei doi conduc mai multe proiecte împreună, au cooperat cu faimosi constructori de ambarcatiuni britanici, mai apoi proiectand noile linii de bărci Karel, inclusiv Ionian Sun și Fishing Cruiser Lines.


Astazi Karel Boats este o companie în creștere, construind o gama larga de ambarcatiuni. Toate modelele combină estetica, ergonomia și stilul, forma și functionalitatea fiind flexibile în funcție de cerintele pietei.

 

karelboats.gr


 

 
 

Descarcă catalogul

Solicitați informații suplimentare

Multumim pentru mesaj

bottom of page