top of page
Viking Barracuda 500

 Viking Boats

viking-logo.png

Viking Aluminium Boats este o companie de familie care a fost fondată din pasiune și dragoste pentru frumusețe, natură și mare în 2013 de către Regina Gryszpińska și soțul ei Ryszard. 

Prima barcă a fost construita manual într-un mic garaj, iar Ryszard cu acea barca (acum Viking 330) a participat la Târgul de ambarcatiuni din Poznan unde a primit 25 de comenzi chiar în prima zi. 


Doi ani mai târziu, datorită efortului angajaților și a persistenței și acțiunilor consistente întreprinse de proprietari, a fost pusa in functiune o hală de producție profesională dotata cu aparatura de inalta performanta.


Acum constructorul produce ambarcațiuni de pescuit și utilitare din aluminiu de cea mai bună calitate pentru mare și apele interioare, în serie și la cerere. Gama variază de la 3,3 m până la 9 m lungime (sau chiar mai mult pentru comenzi speciale). Viking a fost proiectat de la zero, pe baza experienței de mulți ani acumulate de proprietar, ca pesacar si skipper.


Toate componentele bărcilor sunt caracterizate de o durabilitate ridicată, lucru confirmat de clienți. Acesta este modul în care Viking și-a început călătoria ca producator profesionist de bărci cu motor din aluminiu, cu o poziție consolidată în Europa.

Catalog Viking