top of page

Școala de navigație 

Danube Boating

 
 

Cursurile scolii de navigatie sunt deschise tuturor celor interesați în obținerea certificatului internațional de conducător de ambarcațiuni de agrement Clasa C și Clasa D precum si a certificatului de operator radio GMDSS LRC.

 

Obținerea unui astfel de permis vă va permite să conduceți orice tip de navă de agrement cu motor, cu lungimi de până la 24 de metri, atât pe ape naționale interioare cât și în zona litorală, la o distanță de până la 6 Nm față de țărm.

 

Certificatul fiind internațional, veți putea naviga oriunde în Europa și în lume cu respectarea legislațiilor aferente, specifice apelor respective.  

 

Toate activitățile practice de exersare și dobândire a abilităților de manevrare a ambarcațiunii se vor desfășura pe Dunăre, între km 335 și km 375, pe Brațul Borcea, între km 40 și km 69 și pe Brațul Bala, cunoscut în special pentru curenții extrem de puternici și anafoarele impresionantepe care le face la confluența cu Dunărea, asemănătoare celor din zona Cazanelor.

 

Cel mai bun echipaj al unei ambarcațiuni este alcătuit din membrii unei familii. Bucuria de a naviga împreună cu familia este una cu totul specială, iar dacă și cei mai tineri membri au asistat la cursurile teoretice și practice ale Danube Boating atunci chiar sunteți pregătiți să navigați pe apă și în viață ca un echipaj.

logo db.png

Contact:

DANUBE BOATING
București - Str. Haga, nr. 11, București 

Gâldău - Șos. Călărași-Fetești, nr. 101, Com Jegălia, jud Călărași

www.danubeboating.ro

office@danubeboating.ro

+40 743 170 170

Alte servicii

Solicitați informații suplimentare

Multumim pentru mesaj

bottom of page